Τρόποι αποστολής
/
Τρόποι αποστολής

Τρόποι Παραγγελίας

Μπορείτε να παραγγείλετε με δύο τρόπους: είτε ηλεκτρονικά στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα Mint Party.gr, είτε τηλεφωνικά.

6986 519244

2610 423155

Ώρες επικοινωνίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-17:00.

Για οποιαδήποτε απορία προκύψει καλέστε μας και με μεγάλη μας χαρά είμαστε εδώ να σας εξηγήσουμε και να σας καθοδηγήσουμε!

Κόστος & Τρόποι Αποστολής

Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται με την εταιρεία  που επιθυμείτε , την οποία επιλέγετε κατά το checkout , ACS courier,  ΒΟΧ ΝΟW,  KΤΕΛ  , παραλαβή από Pick up store Πάτρας

Κόστος και Χρόνοι Αποστολής     

Με ACS courier το κόστος αποστολής σε μεγάλα αστικά κέντρα ανέρχεται στα 3,10€ (συμπεριλαμβανομένου και του Φ.Π.Α) . Το κόστος αποστολής για δυσπρόσιτους, απομακρυσμένους, νησιωτικούς προορισμούς ανέρχεται στα 5€ (συμπεριλαμβανομένου και του Φ.Π.Α) . Για παραγγελίες άνω των 60€ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.

Εάν επιθυμείτε Αντικαταβολή η χρέωση είναι 2 € .    

Σημαντική σημείωση : Οι παραπάνω χρεώσεις αφορούν αποστολές έως 2 κιλά ( το βάρος υπολογίζεται είτε με πραγματικά κιλά είτε με ογκομέτρηση όπου υπερισχύει πάντα το μεγαλύτερο από τα δύο ) . Από 2 κιλά και πάνω (είτε πραγματικά είτε ογκομετρικά ) ισχύει έξτρα χρέωση 1€ /κιλό. Η παράδοση ολοκληρώνεται εντός 3 εργάσιμων ημερών από την ώρα παράδοσης του δέματος σας στην εταιρεία ταχυμεταφορών.

 

Με BOX NOW  το κόστος των μεταφορικών διαμορφώνεται στα 1,99 €.  Η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη εάν  επιλέξετε ογκώδη προϊόντα τα οποία δεν χωρούν σε Locker της BOX NOW , οπότε και επιλέγετε για την αποστολή  μια από τις άλλες εταιρείες.

Δεν υποστηρίζεται η Αντικαταβολή σαν μέθοδος πληρωμής.

 

Με ΚΤΕΛ το κόστος ανέρχεται στα 8 € . Ωστόσο εάν το δέμα που προκύπτει από την παραγγελία σας είναι αρκετά ογκώδες ή βαρύ θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την τελική χρέωση. Παραλαμβάνετε συνήθως εντός 24ώρου.
Δεν υποστηρίζεται η Αντικαταβολή ως μέθοδος πληρωμής.

 

 Με παραλαβή  από το Pick up store, Πάτρα Καρόλου 51 έχετε δωρεάν έξοδα μεταφορικών και Αντικαταβολής .

Για παραγγελίες που κάνετε ( με ετοιμοπαράδοτα προϊόντα ) έως τις 12:00 , παραλαμβάνετε την επομένη ημέρα .
Ωράριο: Ωράριο Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 -21:00, Σάββατο: 10:00-16:00

 

 Όλες οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται έως τη 13:00 τις εργάσιμες  ημέρες και περιέχουν ετοιμοπαράδοτα προϊόντα αποστέλλονται την ίδια ημέρα ή την επομένη το πρωί.

Οι παραγγελίες που περιέχουν προσωποποιημένα προϊόντα καθώς και αυτές που το συνολικό τους κόστος ανέρχεται άνω από  90€ , αποστέλλονται μόνο κατόπιν εξόφλησης ( Πληρωμή με Κάρτα ή Άμεση Τραπεζική κατάθεση ) . 

     Οι παραγγελίες που περιέχουν προσωποποιημένα – χειροποίητα προϊόντα αποστέλλονται σε 4-6 εργάσιμες ημέρες διότι τα συγκεκριμένα προϊόντα ετοιμάζονται κατά παραγγελία & δεν υποστηρίζεται η μέθοδος πληρωμής με Αντικαταβολή.                                                                    

Ακύρωση σε προσωποποιημένα προϊόντα δεν είναι δυνατή από τη στιγμή που έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή τους.

Λαμβάνετε mail ολοκλήρωσης της παραγγελίας όταν το δέμα σας έχει παραδοθεί στην εταιρεία ταχυμεταφορών. Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας καθορίζεται από την συνεργαζόμενη εταιρεία και τον φόρτο εργασίας που επικρατεί την εκάστοτε χρονική περίοδο. Εμπειρικά σας αναφέρουμε ότι εορταστικές περιόδους ( Χριστούγεννα, Πάσχα ), περίοδο Black Friday κ.α. παρατηρούνται καθυστερήσεις στις παραδόσεις από τις εταιρείες ταχυμεταφορών.

Σε περίπτωση καθυστέρησης παραλαβής της παραγγελίας επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να σας δώσουμε αριθμό αποστολής.

* Τα Σαββατοκύριακα, τις αργίες και τις εθνικές εορτές δεν γίνονται παραδόσεις παραγγελιών.

Follow Us

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.